DSHack.org Archive
This is a read-only archive from DSHack.org, as seen in 2008-2015.
Click here to join our newer Forum.
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
NitroKoopa
Posted 2015年03月15日 - 18:07 JST #20382



Members
46 Posts

Well, the program doesn't work at my PC or I can't figure out why it doesn't start :/

I'm getting this Message, then nothing happens. I started it as an Administrator, but I'm still getting this Message. I need help :D
XTp681N.png


Gericom
Posted 2015年03月15日 - 18:14 JST #20384

Feature-Length Nut Expansion Pak

Moderator
1377 Posts

Well, the program doesn't work at my PC or I can't figure out why it doesn't start :/
I'm getting this Message, then nothing happens. I started it as an Administrator, but I'm still getting this Message. I need help :DXTp681N.png

Are you serious! LEARN TO READ! You need to unblock the zip before unpacking. Click right on it->Properties->Unblock

I guess I need to make that message more clear. With instructions what to do.

UltimateARhacker
Posted 2015年03月17日 - 20:43 JST #20401



Moderator
220 Posts

Are you serious! LEARN TO READ! You need to unblock the zip before unpacking. Click right on it->Properties->Unblock

I guess I need to make that message more clear. With instructions what to do.

 Why does it need to be blocked in the first place anyways?  Even i wasn't sure what that message ment till i read the fine print on gbatemp a few months back... 


Haruhi Ermiiworth
Posted 2015年03月17日 - 21:28 JST #20402

ERLLUMINATII CONFIRMED

Moderator
9234 Posts

f9aa31c18f.png

 

Seriously guys.... Use 7zip!


Gericom
Posted 2015年03月17日 - 22:00 JST #20405

Feature-Length Nut Expansion Pak

Moderator
1377 Posts

Why does it need to be blocked in the first place anyways?  Even i wasn't sure what that message ment till i read the fine print on gbatemp a few months back...

Because it refuses to load dll files (the plugins) if they are blocked (aka. downloaded from the internet) for some reason.

N64 Arctus
Posted 2015年03月17日 - 23:35 JST #20408



Members
635 Posts
I think that another feature for the nkm editor could be a draggable auto-y option, where if you drag a point or object, and have kcl turned on, it will automatically change the y-position of the point or object according to where you place the point on the kcl map. I hope that I was specific.

UltimateARhacker
Posted 2015年03月18日 - 9:56 JST #20437



Moderator
220 Posts

Because it refuses to load dll files (the plugins) if they are blocked (aka. downloaded from the internet) for some reason.

ah. i see.


N64 Arctus
Posted 2015年03月18日 - 9:58 JST #20438



Members
635 Posts

I never get the unblock zip error with EFE, for some reason.


UltimateARhacker
Posted 2015年03月18日 - 9:58 JST #20439



Moderator
220 Posts

I think that another feature for the nkm editor could be a draggable auto-y option, where if you drag a point or object, and have kcl turned on, it will automatically change the y-position of the point or object according to where you place the point on the kcl map. I hope that I was specific.

the nkm editor should be a 3d (along with the 2d as well) editor to make it easier to set objects faster and acurratly


N64 Arctus
Posted 2015年03月18日 - 10:02 JST #20440



Members
635 Posts

the nkm editor should be a 3d (along with the 2d as well) editor to make it easier to set objects faster and acurratly

But in MKDSCM, you could enter draw mode and select auto-y(draw mode only), which snaps the point or object right to the y-position of the kcl. But the idea that I was proposing was to allow this by dragging a point over the y-position in the kcl and making it where you can move certain objects and points to the correct y-position you want. But not just for objects, but for AI and item routes as well.


Mega Koopa X
Posted 2015年03月18日 - 11:03 JST #20441



Members
78 Posts

I never get the unblock zip error with EFE, for some reason.


I didn't get the error on my own computer but I got it on my friend's computer.

SGC
Posted 2015年03月18日 - 11:17 JST #20442



Members
185 Posts

OR we could have some sort of preview mode where the editor builds the course to let us preview our edits without having to do it in-game.


UltimateARhacker
Posted 2015年03月18日 - 15:38 JST #20445



Moderator
220 Posts

OR we could have some sort of preview mode where the editor builds the course to let us preview our edits without having to do it in-game.

a real time editor would be best but your idea is good to.  beats having to load the game in the emulator every time


MKGirlism
Posted 2015年03月18日 - 15:43 JST #20446

I'm cutely evil, aren't I?

Führer
8388607 Posts
You mean, like in Unity?
Unity has a Real Time Editor, and even a Preview Option, so you can see exactly how it'll look like, before you Build it, into a Game.
It would be handy, but insane to make, for a Single Person Developer.

UltimateARhacker
Posted 2015年03月18日 - 15:44 JST #20447



Moderator
220 Posts

You mean, like in Unity?
Unity has a Real Time Editor, and even a Preview Option, so you can see exactly how it'll look like, before you Build it, into a Game.
It would be handy, but insane to make, for a Single Person Developer.

yep thats what i mean.  it would make life so much easier if it was possible :P


Hiccup
Posted 2015年06月13日 - 19:58 JST #21244



Members
37 Posts

How can I use EFE to extract all NARC files in a folder with the name "*StageDesign*" (* are wildcards), automatically? And if I must use another tool, can you name it, and tell me how I can use that tool for this purpose?


Gericom
Posted 2015年06月13日 - 20:47 JST #21249

Feature-Length Nut Expansion Pak

Moderator
1377 Posts

How can I use EFE to extract all NARC files in a folder with the name "*StageDesign*" (* are wildcards), automatically? And if I must use another tool, can you name it, and tell me how I can use that tool for this purpose?

Go to the root of the narc file, and goto Tools->Export Folder Content To Folder (or something similar).

Hiccup
Posted 2015年06月14日 - 0:52 JST #21257



Members
37 Posts

I know how to do them individually :P. I don't want to spend 3+ hours doing every stage though. I want to know how to use CMD/EFE-script to extract them automatically (preferably with wildcards).


Méga-Mew
Posted 2015年06月30日 - 2:36 JST #21450



Members
29 Posts

Gericom, possible to add CGFX -> PNG later ? :P


Hiccup
Posted 2015年07月01日 - 2:02 JST #21455



Members
37 Posts

CGFX is a 3D model.


Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18