DSHack.org Archive
This is a read-only archive from DSHack.org, as seen in 2008-2015.
Click here to join our newer Forum.
Page: 1 2
UltimateARhacker
Posted 2015年03月16日 - 21:24 JST #20389



Moderator
220 Posts

pre_1426508370__untitledd.jpg

 

i decided to finish this course.  it has all its objects accurately placed and sized (like the original double dash mario curcuit)  i know some one started to do this.  well i finished it. it took 7 solid hours to do.  ill have a video demo on this all the rest of the finished betas soon. 

 

 


pabloh&g
Posted 2015年03月16日 - 22:45 JST #20390

On 26/09/2014, at 9:25 pm, Yamilla Hoshi wrote:> ????

Members
167 Posts

:O


UltimateARhacker
Posted 2015年03月28日 - 8:38 JST #20539



Moderator
220 Posts

got a moving background in and a few more objects added  (hot air ballooon  flowers  tomix ported those).  i should have it done this week end or later today.


SGC
Posted 2015年03月29日 - 7:13 JST #20558



Members
185 Posts

got a moving background in and a few more objects added  (hot air ballooon  flowers  tomix ported those).  i should have it done this week end or later today.

Are you going to release it? If, not can we see some screen shots?


UltimateARhacker
Posted 2015年03月29日 - 13:46 JST #20559



Moderator
220 Posts

Are you going to release it? If, not can we see some screen shots?

im still working on it.  just give me some time.  there isnt much of a diffrence from the old screen shot other than a balloon flying around.


Stewie2.0
Posted 2015年03月29日 - 14:22 JST #20561



Members
15 Posts

Will u be adding those little hills by the Goombas? Or that's not needed?


MKGirlism
Posted 2015年03月29日 - 16:08 JST #20562

I'm cutely evil, aren't I?

Führer
8388607 Posts
To add those Hills, you'll need to modify the Model, which I think, Dave won't do.

Gericom
Posted 2015年03月29日 - 17:12 JST #20563

Feature-Length Nut Expansion Pak

Moderator
1377 Posts

Will u be adding those little hills by the Goombas? Or that's not needed?


That makes it much higher poly. That's why they are not included in the ds version.

UltimateARhacker
Posted 2015年03月29日 - 20:42 JST #20564



Moderator
220 Posts

Will u be adding those little hills by the Goombas? Or that's not needed?

 nope.  but it did cross my mind to look in to it.

 

heres my progress update

pre_1427629261__untitled.png


Dark Light
Posted 2015年03月29日 - 23:03 JST #20568



Members
297 Posts

This looks amazing! IMO, this looks better then many of Ninty's retro tracks.


UltimateARhacker
Posted 2015年03月30日 - 16:46 JST #20570



Moderator
220 Posts

its finished enjoy :P

http://www.dshack.org/forum/index.php?/files/file/358-gcn-mario-circuit-finished-with-all-objects-and-fixed/


MKGirlism
Posted 2015年03月30日 - 20:04 JST #20571

I'm cutely evil, aren't I?

Führer
8388607 Posts
I fixed some problems for you this time, but next time, I expect you to solve problems yourself.
Problems:
1. "mkdsTri 1.0" is supposed to be "MKCWTri".
2. Screenshot was way to large, Resized to a more appreciate Resolution.

Additionally, could you explain me, why this happens, on real Hardware?
pre_1427713298__00000.png

I Replaced it with GCN Luigi Circuit, by the way.
And yes, I've used both, the Model File, and the Texture File.

pabloh&g
Posted 2015年03月30日 - 21:53 JST #20572

On 26/09/2014, at 9:25 pm, Yamilla Hoshi wrote:> ????

Members
167 Posts

I fixed some problems for you this time, but next time, I expect you to solve problems yourself.
Problems:
1. "mkdsTri 1.0" is supposed to be "MKCWTri".
2. Screenshot was way to large, Resized to a more appreciate Resolution.

Additionally, could you explain me, why this happens, on real Hardware?
pre_1427713298__00000.png

I Replaced it with GCN Luigi Circuit, by the way.
And yes, I've used both, the Model File, and the Texture File.

The real hardware doesn't work as emulators. There may be some problem at the CTEX


MKGirlism
Posted 2015年03月30日 - 21:58 JST #20573

I'm cutely evil, aren't I?

Führer
8388607 Posts
:facepalm:
Nintendo DS doesn't use CTEX...

UltimateARhacker
Posted 2015年03月31日 - 3:33 JST #20582



Moderator
220 Posts

I fixed some problems for you this time, but next time, I expect you to solve problems yourself.
Problems:
1. "mkdsTri 1.0" is supposed to be "MKCWTri".
2. Screenshot was way to large, Resized to a more appreciate Resolution.

Additionally, could you explain me, why this happens, on real Hardware?
pre_1427713298__00000.png

I Replaced it with GCN Luigi Circuit, by the way.
And yes, I've used both, the Model File, and the Texture File.

 

AH crud... i accidently put the crosscourse tex with it  ill fix it.  reason why i did that was i was working on that area in the game  and opened the wrong rom.

 

2. the course on mkdstri was crashing cause the third intro cam was set to route 5.  witch doesn't exist on that nkm file in that rom. (only on hardware)

3. i didnt know there was a limit to how large the screen shot could be...  tell me the correct resolution to use and ill use that from now on.

4 i said mkdstri 1.0  for a reason.  but i should have rephrased it to the old_gc_mario.carc 1.0 from mkdstri.  sorry....


Gericom
Posted 2015年03月31日 - 3:35 JST #20583

Feature-Length Nut Expansion Pak

Moderator
1377 Posts

AH crud... i put the crosscourse tex with it  ill fix it.
 
2. the course on mkdstri was crashing cause the third intro cam was set to route 5.  witch doesn't exist on that nkm file in that rom. (only on hardware)
3. i didnt know there was a limit to how large the screen shot could be...  tell me the correct resolution to use and ill use that from now on.
4 i said mkdstri 1.0  for a reason.  but i should have rephrased it to the old_gc_mario.carc 1.0 from mkdstri.  sorry....

You should use the native ds resolution: 256x384

UltimateARhacker
Posted 2015年03月31日 - 3:38 JST #20584



Moderator
220 Posts

You should use the native ds resolution: 256x384

i like high quality pictures but  yeah ill do that res from now on.  thanks.


MKGirlism
Posted 2015年03月31日 - 3:42 JST #20585

I'm cutely evil, aren't I?

Führer
8388607 Posts
Max 640px Wide is good enough.
The reason for this is, how would you feel, if you would need to Scroll to every side, just to see the full Screenshot?

pabloh&g
Posted 2015年03月31日 - 5:03 JST #20586

On 26/09/2014, at 9:25 pm, Yamilla Hoshi wrote:> ????

Members
167 Posts

:facepalm:
Nintendo DS doesn't use CTEX...

bctex =P


UltimateARhacker
Posted 2015年03月31日 - 8:36 JST #20587



Moderator
220 Posts

Max 640px Wide is good enough.
The reason for this is, how would you feel, if you would need to Scroll to every side, just to see the full Screenshot?

that why i right click view image.  but yeah i understand what you mean.  ill do that then.


Page: 1 2